Onze vereniging is opgericht op 11 december 1979 en bestaat dit jaar dus 45 jaar.
Goedgekeurd bij Koninklijk besluit op 27 februari 1980
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zutphen nr. v 40102641

Model Boten Verenging Atlantis te Zutphen is een vereniging, die vaart met brandstofspeedboten, zeilboten, elektrospeedboten, en waarheidsgetrouwe schaalmodellen.

De Vereniging heeft een clubhuis en vaarvijver aan de Schimmelpennincklaan 2A in Zutphen.
Ook varen we zeer regelmatig in de vijver aan de Jelle Zijlstrapad vlakbij het MHC Zutphen. Daarnaast rijden we met elektro auto's op het terrein bij onze vijver, waar we een eigen crawler baan aan het bouwen zijn. Ook kan hier met off-road auto's worden gereden

Kijk op onze agenda waar we op welke datum te zien zijn. Kom dan gerust eens bij ons kijken en vaar of rij helemaal vrijblijvend met ons mee.

Iedere woensdagavond hebben we een (inloop) clubavond in ons clubhuis van 19.00 uur tot 21.00 uur. Heb je vragen of problemen met jouw model, kom dan eens langs en wie weet kunnen we je helpen.

Lidmaatschap voor jeugdleden tot en met 16 jaar is t/m 31 december van het lopende jaar gratis, daarna € 10,-  per jaar. Voor alle overige leden bedraagt het lidmaatschap € 60,00 per jaar.

Onze voorzitter is Ronald Hameteman. Wilt u informatie hebben over onze vereniging, dan kunt U op de bovengenoemde avond bellen met Ronald op nummer: 06-27398264.

Hopelijk tot ziens.